Crăciunul este POVESTE

Crăciunul este POVESTE

Crăciunul este POVESTE iar noi facem povestea să devina realitate.

A fost o dată că niciodată…
Așa începe orice poveste, la fel ca și povestea NOASTRĂ, POVESTEA MEA și a TA.
În ținutul înzăpezit al lui Moș Crăciun, într-o căsuță cu ferestre mici dar luminoase, unde am crescut alături de frații noștri elfi, am învățat în atelierul Moșului cum să devenim cei mai inspirați mesageri ai Crăciunului.
Moșul ne-a deschis taina Magică a Crăciunului, ne-a arătat cum să tratăm fiecare ornament că pe o bijuterie, cum să îl alegem cu grijă și cum să îl așezam în cele mai frumoase combinatiii pentru că orice casă în care aducem stropul nostru de magie să aibă o bucurie fară margini de Crăciun.
Entuziasmul, Frenezia și Energia Crăciunului ne alimentează și ne inspiră să facem lucruri minunate, iar bradul împodobit exact pe sufletul tău și al familiei tale va fi piesa de rezistență în propria-ți poveste de Crăciun.
Noi suntem echipa ta de Crăciun, tu bucură-te de timpul prețios alături de cei dragi și savurează clipele în care găsești globulețul perfect care să iți desăvârșească decorul, sau te așezi lângă bradul gata împodobit, cu șemineul aprins și savurezi o carte bună și o cană de ciocolată fierbinte!
Să avem cele mai frumoase sărbători de iarna!

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi