Cum să-ți decorezi șemineul de Crăciun

Cum să-ți decorezi șemineul de Crăciun

Șemineul, concurentul bradului împodobit la titlul de vedeta sezonului de iarnă în materie de décor, este locul nostru preferat pentru petrecerea momentelor de relaxare, așezați lângă un foc cald și confortabil.
În perioada sărbătorilor de iarnă ne place să decorăm fiecare colțișor al casei iar șemineul e candidatul ideal la o transformare festivă.

1. Șosete festive agățate de șemineu
O tendință populară de mult timp pentru sărbători, șosetele festive în culorile tradiționale ale Crăciunului sunt atât clasice, cât și drăguțe. Alte opțiuni cromatice cum ar fi roșu gri, natur sau albastru, pot completa orice design ați ales pentru restul casei. Completați această tendință cu o ghirlandă luminoasă desupra și câteva decoratiuni simpatice în jurul șemineului.

2. Winter Wonderland
Aduceți frumusețea primei căderi de zăpadă în casa dumneavoastră! Un pom luminos cu lumină caldă va ajuta la crearea acelei scene de iarnă a minunilor. Adăugați o notă veselă cu figurine decorative care nu vor trece neobservate. În cele din urmă, lăsăți ghirlandele si beteala alba să aducă acea atingere strălucitoare în șemineu pentru bucuria tuturor.

3. Tradițional și fermecător
Răspândiți acea bucurie de sărbătoare cu decorațiuni tradiționale de Crăciun! Bradul împodobit aproape de șemineu pentru decorul perfect în camera dumneavoastră, având grijă doar să păstrați distanța de siguranță.

Ghirlanda tradițională de Crăciun? Absolut! Adorăm ghirlandele de Crăciun, au un aspect clasic, adăugând în același timp iluminare de accent în camera dumneavoastră.
Alăturați ghirlandei tradiționale un ornament traforat frumos proiectat. Adăugați tușele finale cu un Moș Crăciun amuzant și adorabil. Oaspeții tăi îi vor adora și vor răspândi Magia Crăciunului!

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi